NY DATOR OMGOMGOMGOMGOMG

YEEESS!!! ÄNtligen har jag en egen dator! Killen i affären (eller båda, fick prata med två stycken) var jättetrevliga! Det kan man kalla arbetsglädje, jätteglada och gav bra tips och sånt, jag tycker härmed om elgiganten i Västervik!
 
Nu ska jag leka
 

Börjar skolan

På måndag börjar jag skolan adjskjkahdhjskjfsf
Idag var sista jobbdagen, skönt men ack, så sorgligt, farväl till alla som kände mig!
 
 
 
Men övriga random tankar:
 
Jag avundas mina framtida barnbarn. Här är min exceptionella uträkning: om jag får barn när jag är 30 och det barnet får barn när det är 25 (annars kommer det ej funka, och att mödrar bara blir yngre och yngre) så kommer året då mitt första futuristiska barnbarn föds att vara år 2051. Det barnet kommer att vara 18 år år 2069. Det kommer alltså att kunna uppleva en sån där awesome Summer of 69. Detta är ett nittiotalsbarns problem idag.

ÅÅÅH hjärnsläpp

För en timme sen hade jag nåt bra att skriva om, nu har jag helt hlömt vad det var för nåt.
..........................................................................................................
 
Typ att de hade skrivit Chris Golfer istället för Colfer i Frida? Eller nåt. Köpte en Frida-tidning idag på grund av:
 
Slutade jobbet kl två, hade tid hos optikern kl halv fyra (har för övrigt fått tillstånd att ta körkort från dem nu), så jag cyklade till seven eleven och köpte spotify (asså killen i kassan fatta inte vad unlimited var så han stod och glodde på skärmen i typ 5 min (skojar ej) tills nån bakom mig frågade om det var samma sak som premium, och jag ba, nej, det kostar typ 50 spänn, och så kommer han i kassan och ba "jaha, då är det ju den här" och jag ba "du kunde ha frågat, jävla idiot, jag fattar väl inte vad som är fel om du bara står och glor oavvänt på skärmen i tre timmar), kom till stan igen och undrade vad jag skulle göra i ca en timme, så köpte jag en frida för att ha något att göra, sen satte jag mig inne på västerport och började läsa, olyckligtvis var det nån One Direction-special, så fick hoppa över typ hälften av sidorna. Men sen kom en intervju med William Spetz som jag kunde läsa, sp det var ju kul. Sen gick jag iväg mot optikern, men hade fortfarande 20 min på mig, så gick in på ver moda (FAN, glömde gå tillbaka efter optikern och prova ett par jeans, jaja, gör det imorn ist) och slutligen till optikern.
 
Tror jag kom lite off topic där.
 
har klädkirs, vill inte använda alla mina vanliga kläder (inte söndagskläder, söndagskläder är såna som jag använder när jag inte ska möta någon, typ säckiga jeans och fula tröjor) veckan innan skolan börjar, så jag vill använda mina söndagskläder, problemet är bara att min väska med söndagskläder (använde typ alla i jämtland) ligger hemma hos mamma, och dit ska jag inte förrän typ om tre veckor, kort sagt: har inga byxor att ha på mig! Tröjor har man ju alltid gott om, men byxor!!! Resultatet har blivit att jag har gått omkting i leggins i snart en vecka, med olika kombinationer av överdelar till, men det jobbigaste är att om jag ska ha tröja så måste jag ha byxor, så använder shorts (jag har en miljon shorts), men jag tycker inte shorts och leggins passar ihop, det ser så... konstigt ut. Shorts + sturmpbyxor = snyggt, shorts + leggins = ser ut som en tioåring med för stor överkropp. Nej, nu har jag bestämt mig för att jag inte gillar leggins! Ska fortsätta med leggins-style fraam till fredag (eller kanske innan, om jag orkar cykla hem till mamma och hämta min väska) och sen ska jag inte ha leggins på typ 7 år.  

GUD ASSÅ FOLK!

HATR FOLK JÄVLA SURGUBBAR!!!
 
Inte på bra humör nu. Asså båten idag krångla och hade sig, sen var det några idioter som missa båtfan och stod och var skitarga, jag ska ha credits för självkontroll här, hade för fan bara lust att slå till dom med en flaska i huvet eller nåt! Sen tvingade dom mig att ringa till båten och snacka med dom, så nu trodde nog killen som jobbar där att jag är skitsur på honom också, men det är jag itne! Sen kom dom o ba "ja, nu då? vi har åkt 30 mil för att komma hit blahblah..." och jag ba "finns inget jag kan göra, tyvärr" (notera sammanbiten ton och sarkasm på ordet "tyvärr", såna där sura människor förtjänar fan inte att leva!) Och jag kan lova, jag överreagerar inte, de var verkligen en förjävlig bunt.
 
 
 
 
Nu har jag avreagerat mig lite, nu ska jag vara tjock och äta!

Jobbat och ej lika bitter

Det var faktiskt ganska bra timing att bli kaoz på jobbet just nu, sa ju att jag ville att nåt skulle hända, nu fick jag iaf nåt lite mer exciting att göra.
 
Min käre fader är fortf uppe och strövar i skoga, så jag får ta hand om mig själv, tänkte praktiskt nog på att mat kunde vara bra, så jag gick och shoppa efter jobby, det var kul att inte bara köpa skräp och godis utan riktig vardagsmat för en gångs skull. Asså min pappas logik: grönsaker och allt annat som kan ruttna = det lämnar vi hemma! smör och skit som inte ruttnar = TA MED FÖR FAN ANNARS DÖR VI!!!!!!1!!!!1 resultatet blev att så fort jag öppna kylskåpet för att lägga in min nyköpta mat möts jag av en möglig gammal gurka, bra jobbat pappa!

WOHO INAKTIVITET

Jez, dats haw it iz nao.
 
Har varit mitt uppe i ingenstans och bara vandrar omkring och fiskat som en skogsmulle i en vecka. Sen orkade jag inte skriva. <--Explanation.
Anywais, jag typ läser och gör ingenting på dagarna, vill att nåt ska hända, typ att skolan ska börja lr nåt, behöver komma ut och möta människor, och då menar jag inte typ nån enskild person, vill kunna hoppa omkring och prata med allt och alla som jag brukar göra, för då kan man liksom
 
Göra så till en människa så fort man stör sig på den.
 
 
Är bitter idag, och alla andra dagar, tills nånting händer.
 
Hade dock ett litet lyckorus för 10 min sen, älskar böckerna från Kristin Cashore. Nu vill jag at min syster ska komma hem så att jag kan tell her all about it.

RSS 2.0