Days like these


Städar mitt rum

Jag har 152 rökelser. Nån som vill ha?
 
Annars tänder jag en massa och leker Tonks:

På tiden nu

Snart är det ju jul, och även min födelsedag
 Så jag tänkte att jag skulle skriva ner min önskelista:
 
1. Stövlar. Söta gummistövlar och snygga vinterstövlar
 
2. Träningskläder, framför allt byxor
 
3. Spotify unlimited
 
4. Big Joe (Jag startar bloggbråk här)
 
5. Typ byxor och kjolar, nederdelar över huvudtaget
 
6. Böcker uppskattas
 
Även typ tvspel. Eller så kan man ju bara hitta på något själv. Tanken som räknas, faktiskt är detta sant tycker jag.

Bloggspam igen

Men jag kom på att jag hade utelämnat en grej ang Ullared, vilket egentligen var den riktiga spoilern för Becky (kom bara inte på vad som saknades förra gången jag skrev)
 
Aja, here's the story: Jag stal vantar från Ullared accidentally. Jag hade varit på scorett innan och köpt ett par skor, och när vi var inne i Gekås så var det så jävla crowded så vi lämnade vår vagn och sprang iväg med väskor och skor till ytterklädershyllan. Där hittade jag vantar och stickade headbands och var förtjust över detta, men sedan så tappade jag dem hela tiden så jag slängde ner dem i scorettpåsen. Sedan fortsatte vi och när jag kom till vagnen tog jag upp sakerna ur påsen och la dem i vagnen, but then what! Ett par vantar are missing!
Men no way att jag går tillbaka dit bara för ett par vantar tyckte jag, skulle säkert ta en halvtimme extra. Så fortsatte vi peacefully och kom ut där ifrån at last. Sen var vi vid bilen och skulle lägga in allt i den när jag hade kommit på att jag inte alls ville ha mina skor från scorett, så jag grävde i påsen efter kvittot, och till min förvåning hittade jag mina borttappade vantar! OMGSBNFIOBSAVYDBSIUOA! Så, ja, jag har alltså accidentally stulit vantar från Gekås, men trettio kronor hit och dit är väl inget?

Spotify försöker bestämma

Nu lyssnar jag på min "allt"-lista, där jag har, uppenbarligen, alla mina låtar, och då menar jag alla, typ alla låtar jag ens diggar det minsta. Jag har på shuffle, men spotify kommer alltid tillbaka till Avril Lavigne? Av ca 1200 låtar varav typ fem är Avril Lavigne så kommer allihopa varannan gång jag byter låt. Sannolikhet = 1,708E^24
alltså typ ca 0 ppm att de kommer så ofta. (kalkylatorskills)
 
Somtimes spotify just wants to see me depressed. (Since all of her songs are like, dis be sad)

Näh

Ullaredbloggande blev det inte, har haft fullt upp med panik inför ett biologiprov som vi gjorde idag. Everything went about as expected. Inte bra alltså, jag får väl E, men högre kan jag ju drömma om. Dock bara en fråga jag inte svarade på och det var om kväveföreningar. Men iaf, Ullared:
 
Ja vi var ju på "gekås", som varuhuset heter, i lördags och skulle shoppa. Och shopping det blev, gjorde av med nästan 2000 kr, ajaj, inte kul. Men det var nödvändiga saker mest, typ vantar, stickade headbands, byxor och två tröjor, även lite små nödvändigheter och en ny väska som Rebecka döpte till Daisy. Köpte även (detta var da spoiler för Rebeacka) just dance 4! Fick reda på att det hade kommit ut på morgonen och så hittade vi det på Ullared! WAAAAAAOW, jag blev glad, och det är skitkul, det bästa hittills. Köpte även ett abba-dance spel, där man, quite obviously, dansar till abbalåtar.

Ullared

Var på ullared idag, will tell you all about it 2morrow, anledning till att jag inte säger nu: Becky kommer troligen läsa detta och då får hon spoilers.

SKIT DAG OCH SÄR SKRIVNING

Inget speciellt med särskrivningen egentligen, tyckte bara det passade in.
 
Idag sov jag bokstavligen igenom hela svenska-lektionen, vaknade klockan nio, vi började tjugo över åtta. Blev skitsur och så hade jag glömt att duscha igår så jag hade smörhår i skolan, och idag var deadline för ett referat, så nu sitter jag och skrver det. Jag skriver om glassens historia, och man måste ha ett citat i, vad fan ska man skriva tycker dom, "1972 slogs Trollhätteglass och GB ihop"? Kul ämne.
<- pedagogisk vacker bild för att illustrera min förrvirring och frustration. Eller nåt.
Men iaf, så skulle jag in och kolla en synonym till nåt ord, och rätt som det var var jag inne på facebook. Jag kan inte hjälpa det, mina fingrar gör av sig själv, typ en reflex varje gång man ör inne  på internet, då skriver fingrarna automatiskt facebook eller 9gag och jag mräker inget. Jag hatar mina reflexer.
 
 
Idag är jag tråkig.image<- för inte verka skitsur (God, am I gonna start explaining everything now?)

RSS 2.0