I drömmarnas trädgård...

Asså... inatt var jag tydligen 18 år, hade bil och hade tydligen vunnit den bilen på lotto, skitsnygg för övrigt (bilen dårå). Sen hade jag en konstig mobil med knappar, skärmen var jättekonstig, allt var jättekonstigt faktiskt. Men anyway, sen när jag skulle lyssna på musik så råkade jag fucka up play knappen, blev arg och tryckte dit den konstigt i mitt rage, och när jag tryckte på knappen stannade hela världen. Jag ba "vad hände nu?" och så tryckte jag igen och världen rörde sig igen.
 
Jag hade uppfunnit en tidsmaskin som stoppade tiden. WAAAAOW! Jag visste inte vad jag skulle göra och ba, HJALP! Sen hoppa drömmen och så var jag med i Avengers för att jag kunde stoppa tiden, jag var helt plötsligt den bästa, eftersom jag kunde stoppa tiden och därmed skydda mig och allt och alla och sånt.
Sen var det några bad guys (inte Loke) som skulle förgöra hela slottsruinen på vis!!!111!!!!1!1!1!!! Och tydligen fick hela västervik (25 000 pers) plats därinne och så skulle vi stoppa dem. Sen var det en massa med att jag exprimenterade med min tidsmanick och undersökte hur man gjorde, upptäckte att om jag rörde någon så drogs den också in i mitt tillstånd (alltså kunde röra sig medan hela världen var still). Och så var resten av drömmen typ att jag upptäckte hur limited mina powers var och sånt, sen så skulle Louise vara glädjedödare och sa "asså man får elektromagnetiskt strålning frånden där så om du fortsätter kommer du dö före 30" och jag ba "NAAAE YOU LIAR"
vet fortf inte om det var sant. Aja, det var roligt att vara en Avenger för en natt.

Saxen åkte fram

Har cuttat mitt hår!! Nu har jag lite mer lugg än förut, och att jag klippte bort allt slitet, yes!

POKEFIGHT

Men verkligen denna dag! Det måste vara fucking Blastoise vs pikachu där uppe i molnen, öser ner som ett vattenfall!
Mycket kunder idag, eller vad tror ni?

OJOJOJOJ

Asså blogg.se:s nya design??? skulle gå in här och bara uppdatera snabbt så att jag inte glömmer bort min blogg, logga in och allt är blått och jättekonstigt! Fast det sser ju ganska bra ut ändå..
 
Menmen, jag har just städat lite, får besök i form av Sherlock's idag och det ska bli fint. Dock att jag är lite trött nu efter att ha glott på datorn och sprungit omkring och ställt undan saker där de ska vara. Menmen, finns inget som inte går att fixa, det är väl bara att slappa mig själv lite och vakna upp.
 
Nu ska jag göra mat till min syster.

RSS 2.0