VILL HA NY DESIGN

Ja, asså min är så tråkig, har kollat på typ asmånga, men ingen passar. Fast egentligen skiter jag i hur bloggen ser ut, det jag framförallt vill ha är såna där knappar längst ner så att man kan bläddra, så jävla segt att behöva kolla månadsvis om man vill kolla gamla inlägg. Nån som vet hur man gör?
 
 
 
 
 
And btw omg, look what I found:

Mer utspillning av mat

Ja, på tal om förra inlägget så berättade jag en fin historia för Rebecka och hon tyckte jag skulle skriva den här. So here it goes:
 
Det var några helger sedan som Virre var hr och vi satt och spelade Diablo, jag satt på hans säng och hade ett glas läsk på hans nattduksbord (you see were this is going, right?). Hade precis druckit och skulle ställa tillbaka glaset, men missade helt och hela saken for i golvet. Började svära jättehögt, men han sa hastigt "shhhh shhhh tyst"... min lillebror vet också faran i att spilla saker när pappa är i närheten.
 
We taught you well lil bro

Jag kaozar!

Okej, igår skulle Rebecka och jag laga mat, vi bestämde oss för ris och bönor i tomatsås. We had a fabulous time cooking, och sen tänkte jag att vi skulle äta nere på Rebeckas rum (var alltså hos pappa) så jag gick ner med min tallrik. Men! Vad händer när jag går in i rummet? Tänker: Det är för mörkt, måste tända lampan. Vred hela kroppen 90 grader och tände lampan, men samtidigt råkade jag typ kasta tallriken på väggen! AAAAAAAAAAAAAAAH
ASSÅ TAPETEN ÄR JU BEIGE OCH GOLVET ÄR TYP VITT TRÄ OCH JAG HÄLLER TOMATSÅS PÅ DET?
Sprang omkring och panikade och letade efter kvasten och Rebecka ropade: "kom upp" och jag sa "nej, kom ner" och så sa vi så ett tag men till slut kom hon och hon ba "MEN VAD HAR DU GJORT" och jag ba "JAG TAPPADE HJÄLP MIG STÄDA INNAN PAPPA SER OSS!" pappa hade ju freakat
Så vi städade och hade oss och lyckades få bort allt. Spillde turligt nog inte ut allt, så fick min kvällsmat iaf. Men det var en situation som liknade den i jämtland när Rebecka och jag riskerade att spränga huset i luften. Paniken man får när pappa möjligtvis kan få reda på the shenanigans we do.

Lycka i vardagen!

Gick på stan idag. Först ska jag vara sur:
 
Berättade för pappa igår att jag skulle ner på stan. Han sa "Då kan jag skjutsa ner dig, ska ändå på systemet." Var glad för att slippa gå i snöhelvetet. Vaknade typ halv tio- tio (NORMAL UPPVAKAN PÅ LÖRDAGAR!!!) och gick upp. Turns out pappa hade åkt iväg med Virre till elgiganten redan och så kom han hem vid typ elva och hade redan varit på systemet. Jahopp. Nu var jag tvunget att gå genom KALLT OCH SNÖIGT OCH BLÖTT väder ner till stan.
 
 
 
 
VAR ARG OCH TOG UT DET PÅ SNÖN PÅ VÄGEN NER.
 
 
 

Men iaf. Nu till det lyckliga:
 
Var på hm och köpte en fin svart kjol och när jag betalade så gav jag pengarna. Hon i kassan gav mig växel och kvitta FÖRST och sedan började hon plocka i ordning kjolen i påsen och sånt.
 
 
Förklaring till denna stora känsla: Det brukar vara så att de lägger i ordning allt och sen slänger det på en typ, så att man har ca 0 sek på sig att stoppa ner kortet/växeln i plånboken. Resultat = man blir stressad för att man inte vill stoppa kön och det slutar med att man går ut ur butiken och plockar i ordning allting medan man går. Men när hon ger en pengar + kvitto först = man kan stå där och plocka i ordning i lugn och ro medan hon plockar med min påse. Perfekt tidsfördelning! TACK DU LJUVLIGA KASSÖRSKA!

Energidricka

Ja, som ni säkert såg på facebook invigde (inveg??) jag Big Lou med energidricka. Inte bra idé. Jag drack det som var i glaset (en halvliter) plus en burk till på 250 ml. Nu har mitt huvud snurrat i två timmar eller så. Jag dracka allt medan jag kollade på film, och när jag skulle gå upp för att äta efteråt så trillade jag i mitt rum och snubblade upp för trappan. Överdosera inte energidricka. Lesson learned!

RSS 2.0