SOVA

VARFÖR ÄR JAG UPPE? KOMMER SE UT SOM DÖDED IMORGON OCH INGEN VILL KÖPA MINA BILJETTER!!!!

INTERNATIONAL CAPS LOCK DAY!!!

FUCK YEAH EVERYTHING'S IN CAPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUCCESS

YES! Första dagen utan räknefel, allt stämde så när som på en tia

Jag är ett troll

Enligt min chef är jag en trollunge, vet inte hur jag ska tolka det, men min syster Quasi sa ju att det var positivt, så får väl lita på det.

Jobby!

första dan på jobbet igår, kunde gått värre, men är väl int ehelt nöjd med min prestation. Det blev kaoz och kortläsaren fungerade inte, höll på att råna en kille på 1800 kr och fattade ingenting av kundernas frågor. Mycket "jag är ny här"-ursäkter blev det och fler kommer det bli, men det är ju faktiskt sant, det är ju för att jag inte har lärt mig än som jag inte kan.

Tog gardasyl idag, gjorde inte så farligt ont, ett litet stick, sen kände man verkligen när de spruta in vaccinet, läskigt och det gjorde lite ont, men stod ut och tanten kalla mig tålig. Success, eller?





Har även slutat nian, lämnat klassen och allt. I'm gonna miss them.

Jordgubbar!

Jordgubbar är nog de beste!


Skittaskigt!

Ja, jag läser ju Kisses blogg tillsammans med halva Sverige, och igår var första gången som jag kollade kommentarerna, och fan vad taskiga alla är! Innan har jag kollat på kommentarerna på "finn fem fel"-grejer och sånt, men nu kollade jag på ett vanligt inlägg och 75% av dem var jätte elaka! Hon får väl va hur fan hon vill, de är inte tvingade att läsa! Förstår mig inte på människor som bara trycker ner andra, speciellt folk de inte ens känner??


Asså...

När jag tänker på att jag spelade Diablo II med zombies och skitläskiga saker hela tiden, men blev rädd för liemannen på sims när jag var liten? The logic?







I'M IN A RAGE

Asså det värsta jag vet är när teknikgrejer inte fungerar, för jag kan verkligen inte göra något åt det, sakerna skulle bara gå sönder om jag försökte! Just nu (eller hela senaste månaden faktiskt) har internet varit segt SOM. FAN! Man får lust att bara slänga skitdatorn i väggen, eller sparka, slå, förstöra! Det hjälper inte att riva sönder några papper med tänderna eller sparka på byråar (jag har testat), det ända som kan ge en satisfaction är ifall man fick ha sönder själva datorfan. JAG FATTAR INTE VAD SOM ÄR FELET!!!!!! och ingen annan gör det heller, så det går ju inte att fixa, det hjälper ju inte att man redan har en sktidag och en sprängade huvudvärk, nu ska internet krångla också, DRA ÅT HELVETE HELA SKITEN!!!!





(Ni vill inte veta hur lång tid det tog att få fram de där)

RSS 2.0