O(pi)nion

Dog på samhällskunskapen idag. Torbjörn gick igenom en massa politiik och så kom någon fråga med opinion. Så sa han "vad är *insert whatever it was here*? Eller först och främst: vad är en opinion?" Och alla började skrika olika saker och det tyckte han inte om så han sa "Minna! Vad är en opinion?"
 
"Lök?"
och alla ba VAA? och så sa hon lite osäkrare: "Onion?"
 
 

wow such update many writings

Btw så läser jag recaps av Once Upon a Time på nån sida för den som skriver är hilarious.
 
Here are the qoutes that I am lazy enough to find:
 
"As the hour closes, he's joining in the bacchanal, grinning and spinning and dancing -- at least as much as his rhythm-challenged body will allow." Henry börjar dansa med the Lost Boys på ett rather awkward sätt. Seriously det var lite awkward to watch.
 
"They're basically the magical Breakfast Club! Snow is the athlete, Charming is the princess, Regina is the basket case, Hook is the criminal... which, hmm, leaves Emma to be the brain. Hopefully her Henry-hunting is better than her police work."  Charming is the princess. Enough said.
 
"...when Pan was all up in the Captain's grill sneering that he wanted to "see your hook inside [Charming]'s body," I could swear there was a whiff of sexual tension. Maybe we should just ship Hook/everyone." Bara för att jag också tänkte det. Eh...
 
 
Och den senaste som jag just läste:
 
"I love how quickly Tinker Bell believes that the MBC had captured Pan's shadow. "I need proof!" "Here is a coconut." "Oh, okay, SOLD!" "   MBC as in Magical Breakfast Club. De har fångat Pans skugga (för den kan flyga mellan världar obviously, men hur har de tänkt att hela MBC + Henry ska få plats på den?) i en kokosnöt med en massa hål i. Escape-proof?
 

Här ser ni Captain Hook, The Mad Hatter och Doctor Frankenstein, killing it on the dancefloor.

Skyrim stories

Ja, jag har börjat spela skyrim på riktigt nu och tänkte dela med mig av mina crazy adventures as Dovahkiin. The first crazy thing that happened was att utanför första staden så var det nåt torn som hade blivit attackerat eller nåt, så jag fick i uppdrag att tillsammans med några vakter gå och kolla upp det. Turns out a dragon had come to pay a visit. Man ba tack för förvarning? Min första drake och jag är typ level 7? Så jag gömde mig i tornet, sköt lite pilar ibland men lät vakterna ta hand om resten like a coward.
British skyrim
Men iaf sen så ba omg you are the dragonborn och så blev jag typ adlig ellr nåt så jag kan göra vad fan jag vill i staden nu, skulle kunna gå o mörda folk och ingen hade brytt sig för jag är ju dragonborn. Så fick jag en medhjälpare också som låter jävligt tpl när jag ska be henne göra något.
 
Sen skulle jag upp för ett berg (TOG FUCKING 3 TIMMAR) för att träna på mina dragonshouts. Kunde Fus redan, så skulle upp för att lära mig Roh. Och så red jag på min häst och Lydia (medhjälparen) fick springa efter så gott hon kunde. Men sen! En björn kommer fram och vill slåss så jag ba, de e lugnt, har dödat björnar före, bara det att DENNA björnen ville absolut inte slåss mot mig, nej den skulle ju bara på hästfan så hästen dog. Då blev jag sur och loade så att jag var strax innan björnen kom för att försöka göra det annorlunda. Brjade rida upp för berget igen och sen out of FUCKING NOWHERE A DRagON WTF asså det var inte ens en del av en quest eller nåt den bara kom ner och ba sup bitches. Jag var ju högre level nu, men fortfarandde itne så bra på att slåss så jag gömde mig i ett ihåligt träd igen och gick inte ut förrän den var fokuserad på Lydia istället för mig. Best dragonborn ever. Sen glömde jag ju frstås att spara när draken var besegrad och så kom jag till björnen och hästen dog igen. Sry. Så då fick jag gå resten av vägen. Skitkul. Asså skyrim är så jävla stort, man kan fast-travla till städer där man redan varit, men eftersom jag inte hade varit högst upp på berget förut så var jag tvungen att gå i tre timmar och slåss med isbjörnar. Var nära på att dö av en en gång så jag hoppade ner för ett stup ist. Dog ej och lät Lydia ta hand om björnen.
 
Känsn som att jag itne är så bra på att skriva idag.
 
Men iaf, det senaste som hände mig: Jag gick in i en bar för att leta quests och sånt och så kommer en snubbe o ba "ska vi köra drinking game?" och jag ba, this is obviously some kind of trap men ok. Och så drack jag asmycket av nåt han gav mig och så sa han att vi skulle gå nånstans där det fanns mer vin och jag okej. Sen blev allt svart och jag vaknade i ett TEMPEL half across the country. What the fuck dude. Enligt en prästinna som var där hade jag kommit in pretty smashed och kastat omkring saker och trashat stället. Så fick jag gå omkring och städa.
funny pictures,Skyrim,games,auto
 
 
 
 
This also happened. Försökte dekorera mitt hus. Gick inte så bra.
Skyrim #2 - Situational Gravity
 

RSS 2.0