Send help

Jag har spelar sims sen klockan sju imorse.

Mordhotad av en växt

Antydde att hans mamma var ett ekollon. Han blev inte glad.

Uppdatering om sims

Okej, asså den tidigt nämnde pojkvännen blev min man, men sen så skulle han meka med tvättmaskinen och då fattade han eld och brann upp. Sedan kom han tillbaka som ett spöke så jag gjorde lite DragonballZ här (gjorde ett barn fast pappan var död) för jag ville ha ett barn till, men det barnet kom och var ett spöke???? I gave birth to a ghost. Åååååh. Asså

Oh, the logic of sims

Sim gets pregnant. When belly starts to show = run around half-naked through town.
they were just playing and suddenly …
 
 
Senare, när hennes pojkvän kommer och de ska ha en gruppis (som en dejt fast med flera, dock att de bara var de två) och direkt så anklagar hon honom för otrohet (kunde inte kryssa) och han går därifrån. Får sedan humörstämningen "Utmärkt gruppis, alla hade jättekul".

Har varit sugen på cola i typ 7 timmar

Shall we see if I can make it till Friday?

....

Game of Thrones börjar om två veckor.
image

so who else remembers jaime’s first pov chapter?

Truth. Jaime is all Cersei all the time.
Dancing with the Starks

Jag drömmer igen!

Inatt så var det religöst, ingen aning om varför. Eller jag vet inte om Lucia är något religöst, helgon är hon iallafall.
Det börjde med att vi var på någon konstig ö (alltid är det konstigt i mina drömmar) och så var det en tjej där, typ 14 år, och det var Lucia. Sen hade Lucia en lillasyster också som följde efter henne överallt och jag var Lucias kompis/ kameraman. Hela drömmen var typ 1800-tals stil på. Sen snackade Lucia om att hon skulle gå på nån bal eller nåt och så tog hon värsta omvägen genom skogen. Då tänkte jag "Ja, nu börjar hon gå barfota genom skogen" (som om det var typiskt en Lucia att göra) och jag och lillasystern följde efter. Men sen när vi hade rundat ett hörn blev Lucia en pojke och jag blev pojken, alltså kameraman/kompisen försvann och mitt perspektib hoppade till pojken. Lillasystern var fortfarande lillasyster, men till honom nu. Jag såg en big-ass båt, typ
http://zoegraham.files.wordpress.com/2010/02/spirited-away-film1786012557157752402.jpg fast den där bron var typ en fot bred och jättebrant för vi var högt upp, men vi började gå ner ändå. Sen kom vi in på båten och så var det en massa korridorer som vi gick igenom och så kom vi till nåt rum (där folk redan bodde) och började öppna fönster och sånt för att se ut. Då fick jag syn på (uppe på land) en sån här:
http://ungabotkyrkabibliotek.files.wordpress.com/2010/04/eldb.jpgDen till vänster korsat medhttp://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/185/5/a/Ryuk_by_CrimsonKingz.jpg
Fast en jävla mycket läskigare sak, längre klor och grejer. Och jag sa (visste ju inget egentligen, men pojken jag var i visste) "Nej, det har börjat! Vi måste ut härifrån". Fast den där grejer var bara halvt läskig, den höll på att komma fram ur en människa, så det var en människa med klor ner till knäna och spretigt hårgrej på axlarna. Och så började vi springa ut genom båten, men tappa bort oss i korridorerna, och då kom en stor gubbe och knuffade oss i rätt riktning. Sen kom vi ut och så kunde man springa direkt upp på land och det gjorde jag, men svängde tvärt tillbaka och började gå upp för landvägen istället. Jag sa "Om vi går över den här heliga (wtf??) landgången kan de inte ta oss" vilket hade varit en bra idé, om det inte hade varit så att de där sakerna redan var på land. Sen kom vi upp och så såg vi full-transformade saker som kom från typ alla håll, så vi sprang mot drömmens utgångspunkt och där var stora gubben igen och så var vi i en återvändsgränd och sakerna kom närmre. Sen kom en och började typ skära med klorna på min arm, och pojken jag var i började rabbla en massa saker om Judas, Gud, Jesus, undergången, straff för synder (religös pöjk) men helt plötsligt försvann alla. Hann vara förvånad i några sekunder, sen vaknade jag.
 
Kanske inte låter så, MEN DET VAR SCARY AS FUCK!

På tal om Hook

Asså att Captain Hook i Hook är Rain Man???
 
Rain Man
 
Och även Shifu, am I afterbecame or what?

Såg på Hook igår

Alltså Peter Pan </3
 
This was me during the whole film
asian crying

Dissekerade låttexter igen!

Nu har några melodifestivalbidrag kommit ut på dissekerade.blogspot.se och här kommer mina favoritcitat:
 
Sean Banan: "Alla folkslag är lika välkomna och bör se sig som vinnare, förutom Danny Saucedo som placeras som tvåa av Sean."
 
Lousie Hoffsten: "Och det finns mer att lära av fiskarna tycker Louise. Till exempel att man inte ska vara för bekväm av sig, man ska inte sova för mycket, möta sina misslyckanden med leenden och alltid vara redo.

Precis som fiskarna alltså."
 
Ravaillacz: "Schlagerlåtar ska ha en historisk koppling som sträcker sig tillbaka till 1800-talets Wien då den sjöngs av fetlagda operasångare. Eftersom Ravaillacz även de besitter denna fetma så anser de sig själva vara bättre lämpade för att sjunga schlagers än magra sångare med kroppar som duvor."
 
Roligare förra året, men det finns 26 låtar kvar att tolka
 

RSS 2.0