AAAAAAAAW YEAHHHHH

Doing the svenska special-uppsats the night before it should be in

Like a true slacker and a baws




När man improviserar

Uttråkad och sockersugen satt jag här idag, tänkte att nej jag ska ej äta något skit. Men så bidde det då inte. Gick till köket och leta efter choklad, inget annat skulle duga. Ingen choklad fann jag, ledsen blev jag. Gick och kollade var tionde minut och tänkte "Chocolate, why u no spontaniously appear?". Sedan tog jag mig i kragen och sa "Om det inte finns choklad får jag la ta och göra lite själv!" Jag tänkte att chokladbollar, det vore gott. Vanliga människor använder recept men inte jag, självständig och lat som jag är. Jag skar upp lite smör och la det i en skål, tänkte "socker också, det har man i chokladbollar!" så jag hällde i lite socker. Sedan skulle jag ha i kakao, men fanns det? Nej självklart inte, pappa hade ju glömt att köpa ny! Jag gick och grubblade på hur jag skulle ta mig ur den här knipan, jag kunde ju inte gärna slänga ut det, speciellt eftersom det var det sista sockret vi hade som jag hade använt! Jag öppnade skafferiet och såg "EXTRA STARK OBOY!!!11!!1!1!!1", det var ju nästan som kakao tyckte jag. Hällde i lite sånt och skulle sedan börja blanda, med känslan av att jag hade glömt något. Men smöret var ju hårt som sten, ville inte blandas! Så jag satte in den i mikron, värmde tills smöret flöt omkring i skålen, sen blev det lätt att blanda. Smakade. Detta smaka inte som chokladbollar! "Just det!" tänkte jag. "Kaffe ska man ha!" Och så tog jag en nypa snabbkaffe och blandade i smeten. Det smaka fortfarande inte som chokladbollar. Jag öppnade lådan där vi förvarar baksaker och hittade havregryn! Självklart hade jag ju missat att ha i huvudingrediensen! Jag hällde i och blandade och sedan hällde jag i lite oboy till och smakade. Hallelujah! Det smakar ju nästan chokladboll! Så nu sitter jag här och äter min mystiska blandning med sked, pga att den är ganska rinnig. Men nu är frågan:

Dafuq did I just eat?

Np i Engelska (lol np igen)

Fick veta resultat idag på engelska np, forcerade mer eller mindre Ylva att berätta, kommer troligen få en mer ingående utvärdering senare.(uppstats-delen) Anyway, jag fick mvg, och om det hade gått hade jag fått mvg+, Ylva sa att min uppsats var en av de bästa hon läst någonsin (alltså som lärare i np) och att jag definitivt hamnade i topp fem!! Jag blev helt hysterisk men försökte containa my feelings so I wouldn't seem like a crazy person, men härreguuuuuu!!!!!! NU ÄR JAG WEDIGT GLA! Och att hon var imponerad över att jag han skriva så mycket ;PP TACK YLVA DU GJORDE MIN HELG (eller mitt betyg)

Np i matte

C-delen idag, alltså svåraste, blev klar sista sekunden (faktiskt satt jag och skrev en minut övertid, ojoj, ogiltigt prov på den) och as a result blev det mycket slarvigt och jag darrar fortfarande av stress. Om jag har mycket fel för att jag var stressad så skjuter jag mig.

För övrigt har jag nu sett säsongsavslutningen på Once Upon a Time, den var skitbra, enda lilla notisen var väl att jag hade velat att de skulle få vara glada en liten stund till innan helvetet bröt lös igen.

Jag låter som en skaplig pessimist just nu. (Om man skriver så så betyder det att allt jag pessimistiskt jag har skrivit blir okej, iallafall om man ska gå efter alla andras bloggar/texter av något slag)

Festis Cactus Lime?? Skulle inte trorä

Asså kollade på innehållsförteckningen på baksidan (jag håller någorlunda koll på hur mycket socker jag får i mig) och så står det att det är äppeljuice från koncentrat?? Det står liksom vatten, socker, äppeljuice från koncentrat, aromer, citronsyra, osv. men inte nånting om lime eller kaktus? Är det bara grön äppeljuice jag dricker då eller?

Ooosh Potato!

Jag klickade runt lite som vanligt på the inter-net när jag på något sätt kom till en One Direction sida och lästa att "One Direction are no more, changing name, blablabla.." osv och så sa de att det nya namnet skulle vara Ooosh Potato! HAHAHH asså jag skulle börja lyssna på dom bara för att de hette Ooosh Potato, men tyvärr var det ju bara ett aprilskämt (efter much??) Men iaf, intressant information☺


Welcome the king of the dancehall

Haha, hade dans på elevens val idag, skitkul, funderar på att börja igen! Dock att det var skitjobbigt och på sista övningen dog jag nästan bokstavligen, man skulle ligga mot väggen och bara släppa benen åt sidorna och hålla kvar HUR. LÄNGE. SOM. HELST! Trodde de skulle gå av!

Har en hel hög med skolarbete som behöver göras, orkar man göra något tro?


Dissikerade låttexter!

Haha, har varit inne på dissekerade.blogspot.se, skitrolig blogg! De skriver om en massa låtar, tolkar dom åt det roliga hållet, framförallt melodifestivallåtar.

Jag hade lagt upp min favorit dittills förut, men nu är det grymt mycket roligare, särskilt de korta beskrivningarna innan sången, dör på Dead By April och David Lindgren! Fast mest Dead by April, asså, det finns inga ord!

Beskrivningarna: 

Mystery - Dead By April: Två tatuerade män talar och skriker varandra i munnen om ofattbart mysterium.  Och mitt favoritcitat från låten:

"JAG HAR ETT OXHJÄRTA OCH DRAKSKINN", skriker han, kanske för att förmedla någon form av lindring i Mannen med den höga frisyrens bryderier. Men Mannen med kepsen visar sig även själv ha problem:
"NU KÄNNER JAG MIG SVAAAAAAG!", skriker han.
"JAG STÅR PÅ KNÄÄÄÄÄNA OCH HÅLLER PÅ ATT RAMLAAAAA!",fortsätter han.




AHAHAHAHA, asså jag dör!

Hej du

Nu skiter jag fullständigt i att bloggjäveln ser bedrövlig ut, måste ju börja nån gång! Nu ska jag börja, och det gör jag med en liten dikt:

Liten skogsmulla hemma i soffan satt,
När hon sprang rörde hon sig lika långsamt som en hattifnatt,
Sedan blev hon pigg och glad,
Drog ut i skogen ett tag,
Hon klarade en runda nätt och jämt,
Och då insåg hon att kondition minsann ej var något skämt,
Trött och svag satt hon hemma och tog igen sig och hälsade på ett litet fjäderfä,
Men i brist på koncentration spillde hon saft på sitt knä,
Då bestämde hon sig för att skriva en dikt,
Och hon fixade sin nya blogg mycket kvickt,
Endast med motivet att låta världen veta,
Att saft är mycket bra på att kleta,
Så drick aldrig okoncentrerat saft,
Ty då du får blöta byxor med väldig kraft.

Min eftermiddag i ett vackert rim.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0