Alltså dog när jag vaknade igår

Lollo och jag hade varit och kollat på typ melodifestivalen i fredags och sen vid typ två tror jag drar hon hem. Går och lägger mig och sover. Vaknar av att telefonfan ringer och hoppas att den ska sluta, men det gör den inte så jag går upp och ska svara men då slutar den. JAg tar med mig telefonen ner och lägger mig och ska sova igen, men sen plötsligt! En knackning som var såååå inte från ytterdörren.
Jag trodde nån var direkt utanför min sovrumsdörr och jag höll på att skita på mig pch så gick jag upp och började smyga mot dörren (hade inga glasögon på mig) och sen knackar det lite igen och nu lokaliserar jag att det komemr från fönstret och så står lovisa där och jag ba "AMEN KUNDE DU BARA RINGT IGEN ELLER NÅT BEHÖVER JU INTE SKRÄMMA IHJÄL MIG" sen släppte jag in henne och hon hade frukost med sig <3333

Party on my wayward son

Har sovit cirka 0% inatt, jag tror jag dör

EXTAZZZZZ

HAR HITTAT BALLETTKURS I VÄSTERVIK OMG I'M DYING PAPPA SPONSRAR OCH ALLT TACK PAPPA
 
 
ANNA BODJO ÄR LEDARE

thedaywefightback

Banner som kom upp, samlar in namn mot NSA. Tydligen även massa protester över hela världen, hur kunde jag itne veta om detta? Men iaf tycker jag det är helt rätt, bort med NSA
NSA is totally Not Sauron Alias

Fan vad sur jag blev

Asså ursäkta men jag är fan skitsur, jävla äckel-Jeppe
Fast också Paow som rösta på honom, hur blåst får man bli? Trodde inte heller TH skulle rösta på honom. Alltså jag trodde de skulle få flest röster på grund av Aina men nä tydligen inte. Idioter.

Personlighetstest

41 frågor säger att jag är:
 

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. (naaah inte riktigt döh, större pratkvarn får man leta efter)

Vill tjäna mänskligheten.(eeeehhh)

Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta.(okej då)

Extremt lojala.  (yay)

Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas.  (ja, tar det mesta rätt chill, even if it offends me)

Oftast begåvade skribenter.(why thank you)

Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. (hmm mby)

Vill förstå och hjälpa andra. (gärna)

Enligt denna skulle jag kunna bli bland annat: präst, skribent, artist, svenska-, religion- eller bildlärare eller fritidspolitiker. ok

 
 
 Åh gud jag borde hålla mig borta från photoshop, kolla bara vad jag gjorde igår:
 

Swefilmer kommentarshumor

Kommentarskonversation på swefilmer:
"Undervattniska??? Nytt ord i SAOL eller?"
"du tar och lugnar ner dig"
 
asså jag typ dör

#dead

Oh god I'm sicckkk
 
Vi såg alla filmer förutom sexan som Malin glömt hemma, jag sov igenom nummer sju, men annars så vetu. Sov lite i fyran också, lite tråkig i slutet tyckte jag.
 
Asså helvete, jag är sjuk, har sovit typ 2 timmar inatt, det är mello ikväll, Lollo kommer om en halvtimme för dexter-maraton och till råga på allt är det en minecraft-turnering vid klockan sju, jag vill gööra allt men det hinner jag inte!
 
Jag mår inte så bra, men jag ska ha maraton och kolla på mello med lollo och skulle jättegärna spela minecraft med Virre men kan ej bcus mello och Lollo.
 
ILANDSPROBLEEEEM
 

RSS 2.0