The retard när man sover

Ja, vaknade mycket tidigt idag av att jag rullade in i väggen. Jag var redan halvvaken och var medveten om hur nära väggen var, ändå körde jag in huvudet med all kraft in i den när ställningen blev obekväm. Resultat: Aj i näsan och var trött-tjurig tills jag somnade om. När jag vaknade igen (alltså nu när jag steg upp) så var jag också så där nära väggen och reaktionen var nästan att bonka i igen, men hann hejda mig. Vet inte varför mitt halvmedvetna jag jämt vill köra in huvudet i väggen? Detta är inte första gången det händer.
image

Inte glad

Var på höstfest nyss, sista aktiviteten var ju som vanligt musikquiz, vilket jag brukar vara bra på, men i år hade de bara med typ 70-80-talslåtar och sånt som jag inte kunde, jag kunde typ 10 låtar, men de andra kunde också de flesta så jag var ju inte en så stor tillgång
 
How I expected it to be:
 
How it really went:

Fjortizgirls around the world

Eller en speciell människa som jag inte tänker nämna vid namn, hon läser visserligen inte min blogg, men ändå.
En sak jag stör mig väldigt mycket på med denna före detta klasskamrat är att hon jämt lägger upp egopics på sig själv och skriver poetiska kopior ur en text, eller hittar på värdelösa grejer själv (helt seriöst, they make no sense).
*Actual Quote*
 
Men iallafall, hon brukar jämt föreläsa för sina vänner och lägga upp på t ex sin blogg om att hon är så positiv och alltid ser på den ljusa sidan av livet, men i verkligheten så är hon en av de mest pessimistiska människor jag vet, hon verkar ha PMS typ 80 % av varje månad och hon bara går omkring och tjurar för minsta lilla sak. Jag skulle önska att hon fick lite självinsikt, skulle vilja se henne umgås med sig själv en dag, hon skulle nog ha slagit till sig själv i ansiktet efter en halvtimme.
 
Detta är mina aggressioner på denna människa, tack för din tid.

Bloggspam ftw

asså en sak som jag kom på:
 
Igår när jag sett klart på AVPS (förkortning, kolla föregående inlägg, och ja, det gick snabbare att skriva denna lilla parantes än att skriva ut hela namnet) så var klockan typ 12 eller nåt, ingen aning faktiskt, jätteknäppt, för jag brukar alltid räkna hur många timmars sömn jag får när jag somnar, men tydligen inte igår. Iallafall, så gick jag upp för att borsta tänderna och när jag kommer upp? jo, min tandborste är borta!
Så jag ger mig ut på jakt, kollar alla ställen jag kan komma på (köket och badrumsskåpen) men hittar inget. "Nähä, vad ska jag göra nu då?"  Tänkte jag sorgset. Jag hade ju glömt vart pappa hade sin tandborstgömma också, så jag kunde ju inte ta en ny. Blev att gå i säng utan att borsta tänderna (blev även tuggummi istället för tandkräm morgonen efter), med ett bittert löfte om konfrontation följande dag. För nån timme sen eller så så frågade jag "Hallå, vart har ni gömt min tandborste?" "Vilken?" "Den röda!" "Jaha, det stod inge namn på den så vi slängde den"
 
Så jag fick en ny, note to self if this should ever happen again: tandborstarna ligger i hallskåpet.
Min nya är jävligt ful, det fanns ingen röd så fick ta en gul, men den var förvånandsvärt skön, stod och borsta i typ 10 min i duschen idag.
 

När man har tråkigt

så börjar man leta efter nya saker att göra :)
 
I detta fall så började det igår, blev sur för att Once Upon A Time inte börjar förrän den 30:onde och så hade jga inget att göra, ville sluta spela sims eftersom jag hade gjort det hela helgen. Räknade lite matte och läste i min engelskabok, men näh, ingen koncentration. Så jag kollade igenom hela A Very Potter Musical OCH A Very Potter Sequel. Låg i cirka sex timmar i sängen. Känns bra.
 
Men iaf, idag tönkte jag börja kolla på Vampire Dairies, Daiyries, Dayries, Diyres, hur fan stavas det? men iaf, har ju pratat om att börja kolla i typ ca en evighet för att se what the fuzz was about, så idag tog jag tag i det och kollade avsnitt ett och två, och let's just say... Stefan is way to heroic martyr Edwardy (faktiskt så är det ju Edward som är Stefany, men asså, who cares really?) för min smak. Damon har iallafall lite humor (och att han är hetaste bitchen i byn)
Hello
 
Hetaste bitchen i byn ^
 

Ang Sims igen

JUST DET! Jag visste att jag hade glömt något! Även att sims har gjort så att man kan leka twilight, man kan ju vara vampyr och sen en romantisk sak att säga är "Erkänn att ha tittat på dig när du sover", om man säger det till en sim så blir de jättesmickrade och gosiga. Creep.

Sims

Ja, nu har jag suttit i flera timmar och spelat sims, det var ett tag sen sist. Anledningen till denna raritet: jag har laddat ner övernaturligt (nyaste expansionet) och ville testa, det är skitkul! Man kan vara häxa, varulv, alkemist, fe, ande (alltså en genie), spöke, zombie och säkert något mer som jag inte minns. Har hittills bara testat att vara häxa, fe och alkemist. alkemist är för övrigt ett yrke, så man kan vara något kombinerat med alkemist också. Men asså att varje fullmåne så kommer en varulvskompis och vill bli klappad på magen till mig? Också att zombiesarna kommer ibland och slaktar hela min trädgård, äter upp mina äppelträd och sånt
ungefär så ser dom ut
 
Men nu ska jag berätta om en speciell händelse som var lite smårolig: jag är en häxa, och jag jobbar som sångare (det yrket kom i Showtime, minns ej vad det heter på svenska) och så var jag uttråkad, så jag gick till stora parken och så använde jag min trollstav och tände eld på gräset. Resultat: meterhöga lågor och typ 25 (skojar ej) simmar som ståd och SKREK på elden, jag menar verkligen panikslagna höga vrål!
Blev lite förvånad. Sen så kom nån och släckte elden och så skingrades skaran. Affärsidé: Jag kan tända en eld igen, så människor kommer till platsen, sedan så börjar jag sjunga för dricks, då kommer minst hälften att stanna kvar och lyssna på mig = mer dricks. Så jag tände eld på gräset igen, den här gången kom typ 15 pers och skrek på elden, så ställde jag mig och började sjunga. Everything went as planned och när en god människa började släcka elden så kom alla till mig och lyssnade och gav mig fett med dricks. Men sen! När den goda människan hade släckt lågorna på marken så drog han därifrån, ingen lade märke till att det även var en människa som brann! Den människan dog. Brann upp. Jag råkade göra min sim till mordbrännare (?). Tror hon fick lite dåligt samvete, för hennes nästa önskan var "återuppväck människan" och belöningen var 10 000 poäng. Men ja. Vad som började som ett oskyldigt (?) försök att locka till sig fans slutade i mordbrand, lyckligtvis var det ingen som visste att det var jag som hade startat branden, så jag blev inte anklagad för något.

När jag (min sim) kom hem igen så råkade jag förvandla min pojkvän till en padda. Han fungerar fortfarande som en sim, bara det att han kan äta flugor och hans huvvä är som en stor paddas. Jag kan bryta förtrollningen med en kyss, men har inte riktigt lust med det, han kan gott få va en padda.
 
 

Belladonna

Drömde att jag var i skolan, hittade en koala och en lemur och annat konstigt shit som jag inte minns, men sen var jag i klassrummet och höll typ motivationstal om att gå på college och skit, och sen så bröt alla ut i sång, typ musikal-style, så alla gick omkring och sjöng aqua
 
Sen så kom nån in i klassrummet o ba "IT'S TIME" och jag ba "sorry, måste dra" och så sprang jag till sjukhuset. Guess why? Jag hade fått en lillasyster, tio år sedan den sista. Det var en flicka och vi döpter henne till nåt jag inte kom ihåg. Hade en diskussion med Rebecka på hennes rum och så frågade jag "Hallå, vad hette ungen nu igen?" och hon ba "Lol, I dunno" och så gick jag och frågade mamma, men hon ba "Jag vet inte" och jag ba "men eftersom ingen vet vad vi döpte henne så kallar vi henne Belladonna nu" och alla ba Yayayayyayayyayayayya och sen vaknade jag :(
 Dis be me and baby

På nåt sätt kommer jag alltid ur skiten

Livet ler mot mig!
 
Jag nämnde ju att jag hade glömt göra spanskaläxan förra gången? Glömde visst den här veckan också, det var som om min hjärna tyckte att det var ett avslutat kapitel. Scumbag Brain at 10 pm yesterday: "Oh hi, I guess I was out of function the whole week, but now I'm back! You have a spanish thingie due tomorrow" and I was like " FUCK YOU BRAIN" och så skrev jag fem rader, sen sov jag. På lunchrasten satt jag i 40 min och pluggade, kom ändå bara typ fem rader längre än igår. Asså, har jag mvg i spanska eller? Jag skrev bara 10 rader eller nåt på en inte alltför svår uppgift :( Trodde Lena skulle hata mig för alltid, men jag flög ut genom Guds fönster* som vanligt** och på spanska lektionen sa Lena "Jag hinner inte rätta i helgen så ni får lämna in på måndag istället"
Min känsla:
 
Så jag har alltså hela helgen på mig att göra en ny text.
 
Dock kaoz morgon:
Steg upp relativt tidigt för att hinna plugga matte (hade prov idag), gick upp och klädde mig och sen satte jag mig och började göra uppgifter. Kände mig ganska säker tills jag testade att göra diagnosen, detta var ungefär vad jag såg: "A salmon named Eduardo is flying left and a chair named Paul is falling down. How much honey does your mom need if a bag of potatoes weighs 3 kilos and a four-year old hedgehog is jumping over a skyscraper?" Jag trodde att mina glada dagar med matten var över. But wait! (forts några rader ner, måste avsluta min morgon)
Sedan upptäckte jag att klockan var 8.10, vi började 8.20 (trodde jag) så jag lämnade allt förutom kalkylatorn på bordet, drog på mig ytterkläder, larmade och sprang ut. Väl ute upptäcker jag att det regnar, men hade ju redan larmat så det var för sent. Jag tar mitt kaffe (har fina muggar med hål, ni vet) och ska dricka, missar hålet och häller kaffe över halva ansiktet (THANK GOD IT WAS LJUMMET AT THE TIME), tur att jag bestämde mig för att inte ha något annat än mascara i morse! Så jag sträcker ut handen och fångar vatten medan jag springer (bor ju tvärs över gatan från skolan)(tur också att jag valde sneakers i morse, dock att jag inte hann knyta, så det gick ju inte helt bra) och så gnuggar jag bort kaffet. Kommer på att vi börjar 8.25 (IT DOES MAKE A DIFFERENCE) så jag springer tillbaka och hämtar cykeln och racear till skolan. När jag var vid skåpet så var klockan typ kvart över eller nåt, och jag ba "wat" (tror att klockorna på skolan går fel) och så gick jag till biologin. Morning went fairly good.
PROV BÖRJAR EFTER BIOLOGIN:
A-delen (lättare) : Utan kalkylator, och du har ett kladdpapper. Satt i en evighet och försökte ordna ut det.
B-delen (svårare, obviously): med kalkylator, skriv hela uträkningarna på ett separat papper. Gick lätt.
 
Antingen:
Biking Gorilla
 
Eller:
 
Only time will tell which one.
 
 
* You know, Gud stänger en dörr, öppnar fönstret
** Hittar alltid en väg ut ur trubbel på något sätt *MOSES MODE ON*

DAMNED TEA BURNED MY THROAT

ASSÅ GUD! Idag tyckte jag att jag kunde ta och lära mig dricka te, väntar i fem ¨r på att det ska bli kallt, tar en testklunk. SO FUCKING HOT FIRE IN MY MOUTH, men ville inte spotta tillbaka så jag svalde, AAAAAAAAJ IN MY THROAT! A FIRE MOTHERFUCKER! YOU SHOULD CONSIDER DYING IN IT!
 
Mitt fejs när jag råkade svälja
 
 
 
 
 
 
 

BAJSMATTEN ÄR BESEGRAD


Bara för att jag är så orginell

Namn: TRÅKIGT HOPPAR ÖVER

Smeknamn:

Familj:

Ålder:

Status:

Beskriv dig själv med 3 ord gifs:

Vad gör du om 10år?:

Favoritfärg:

Ögonfärg:

Jag älskar:

Skola:

Sport du går i:

Favorit mat:

Chips/godis:

Resmål: .... Cypern, Spanien och Bulgarien. tråkig fråga.

Bor du i hus eller lägenhet?:

Katt eller hund?

Fin låt: ... Always - Panic!, Vanilla Twilight - Owl City, Somwhere Only We Know - Glee (haturs gunna hatee), Yellow - Coldplay (Nu har jag tagit typ fina kärlekslåtar, man måste ju begränsa sig lite)

Plattar du håret?: noep

Vegetarian?:

Tror du på andar? <- yes

När var du utomlands senaste? tråk fråga, men för ett år sen

Vad vill du jobba med när du är vuxen?: making these

Betyg?: suck, u want me to list em up?

Bra film?: 


Skolan är för go ibland

Idag fick jag sluta typ 10.50 för Lena var sjuk så vi hade ingen spanska, och tur var väl dä, hade ju glömt at göra läxan
 
 
 
Mattelektionen som varade från typ 9.30(möjligtvis ej exakt tid här)-10.50 var jobbig, först så kändes det jättebra för pappa hade ju förklarat för mig, men när jag öppnade boken så var allt kaoz och förstod ingenting, sedan lyckades jag komma ihåg hur man skulle göra och arbetade mycket bra fram till ca 10.20, då jag plötsligt uppfattade en konversation bakom mig:
 
Alice: "Vad är det för mat idag?"
Cindy: "nån pastagratäng med skinka eller nåt"
 
Nån minut senare:
 
Alice: "När slutar vi?"
Cindy: "Pastagratäng"
Alice: "Jag frågade när vi slutade"
Cindy: "Jaha, tio i"
 
Jag jobbade vidare i nån minut med min övertrötta hjärna utan att tänka mer på det, men sedan bubblade denna tanke upp i huvudet på mig: "Vad är klockan?" "Pastagratäng." och allt blev så hystersikt kul helt plötsligt, jag började skratta så jag grät, dock ett ganska dämpat skratt då, vill ju inte störa någon, så det blev fniss/skratt/tjut och så dog jag ungefär fem gånger. Detta fortsatte tills vi slutade, hade då suttit och skrattat i tjugo minuter, med flera små avbrott, men så fort jag tänkte på det så började det igen. Jag gick ut ur klassrummet fnissande och gick till skåpen fnissande, det var verkligen ett crazy-person-fniss och jag gick omkring som en människa som borde vara på mentalsjukhus, jag kunde inte sluta skratta! Nu ser jag fortfarande det komiska i det, men har hunnit lugna ner mig så jag får inte fnissanfall längre.
 Ungefär så här såg jag ut
Läxa att lära: Matte förstör hjärnan på flera nivåer

Mvg-barnsproblem

Matte har alltid varit mitt starkaste ämne, jag fattar sånt som inte andra gör (kom och dansa med oss- melodi på det sista), men nu på gymnasiet har allt blivit kaoz! Fattar ingenting och alla i klassen ligger på samma nivå som jag, hur är det möjligt? Alla de där idioterna kan ju inte vara lika bra som jag :(
(asså skapligt self-praising, men det är ju sant)
 
 
Är därför mycket ledsen
Pappa förklarade idag lite och jag förstår lite bättre nu, men asså fortfarande att de andra i min klass är lika bra som jag? Har jag blivit sämre eller har alla i min omgivning plötsligt bara blivit mystiskt smarta? Kan ju vara så att de inte fattar vad de håller på med, men nåt lurt är det.
 
Tänk liksom att gå från toppen till botten, bokstavligen, i ett ämne, DET KÄNNS SOM ATT FÖTTERNA TAPPAT FÄSTET PÅ JORDEN OCH SNART KOMMER JAG FLYGA IVÄG UTAN NÅGON GRAVITATION ATT DRA NER MIG! FINNS INGEN STARK MATERIA I MIN NÄRHET!
 
 
dock sså var jag fortfarande bäst i klassen på engelska.
 
 
Letade i en evighet efter en gif som visade loke när han faller ner in space, hittade istället denna och var tvungen att visa: image

Fejkshoppa!

Jag vill vara typ miljonär, masssor pengar vill jag ha!
Satt just och fejkshoppade på nelly, alltså, klicka på allt jag ville ha och lade det i shoppingbagen.
Kom upp i nästan 50 000 kr, det mesta var skor och sånt, men asså ändå, bra shopaholic jag skullle bli om jag nu blev rik.
 
Tänk vad fantasktiskt det skulle vara om femti tusen bara var struntpengar

INSPARK

Igår blev vi insparkade av treorna! Det var jättekul, vi började kvällen vid halv åtta med lite namnlekar bland alla naturare och sedan blev vi indelade i lag och fick gå tipspromenad (som Rebecka och Mucha hade gjort, asså deras frågor var typ "hur många magar har en giraff?", vem vet?), dock att vi inte fick veta resultaten eller vinnarna sedan, det glömde de bort.
 
 
Efter tipspromenaden blev det irlän(d?)sk julafton, A mot B. Vi fick ha en hjälm på huvudet när vi sprang för att inte skada våra små huvuden, det var extra farligt för att det var halkiga pressenningar i vägen som vi skulle springa på, några ramlade på rumpan, men inte jag för jag är bäst.
 
Sedan blev det bara värre och värre (nä, inte så farligt egentligen), men vi fick para ihop oss två och två, helst kille och tjej, men vi var för många tjejer så några fick ju vara med samma kön. Sedan fick vi springa fram tillsammans och så fick vi en ballong som vi skulle ha sönder genom en sexställning, och man fick inte ta en som någon annan hade tagit förut, vilket ledde till att jag och Elin (som obviously var min partner) fick lov och vara lite kreativa eftersom vi var sist. AV ALLA, alltså, hela B-klassen var redan klar och vi var sist i min klass. Japp, det var kul.
 
Efter det var det inte jättefarligt, vi sprang en och en nu och vi skulle ta upp ett äpple ur en vattenskål med bara tänderna, visa upp den så att de kunde ta kort på oss, sedan fick vi leta med tänderna på en tallrik med mjöl efter en sockerbit, och eftersom vi var blöta så fastnade mjölet i hela ansiktet och så fick vi gå omkring så ett tag tills det hade torkat så att vi kunde gnugga bort det. Tror bilder kommer upp på facebook snart, det var iallafall det de sa att bildernas ändamål var.
 
Sedan svor vi natureden och så var det lsut. Nästan alla åkte hem, förutom typ 30 pers (jag var en av dom såklart) som stannade kvar och tände brasa och fortsatte leka lite, men den här gången var det inte ettorna som var utsatta, utan alla var med. Vi körde irländsk julafton igen, fast två och två, så man skulle snurra med varandra, jag var med två andra för vi var ojämnt antal. Sedan körde vi "kom alla mina små kycklingar", jag dog
 

Skriva skriva skriva

Måste få in en blogg-vana, varför skriver jag ej? Vet inte.
Internet är inte bra, direkt när jag kom hem idag (har varit i stockholm) duschade jag och sedan började jag paacka upp, sen ba "musik skulle vara kul när man packar upp" och så startade jag upp datorn, och oj vad tiden gick fort! Nu är klockan snart nio, satte mig här vid typ sjy eller ntå?
 
hmmmmmmmmmmmmm... drömde att jag krigade med sex andra ungdomar från min skola om västervik, farligt! Men jag allierade mig med tre av dem, sen var de andra tre på lag och så skulle vi slåss mot dom, de var onda. Vi förlorade, för vi hade typ tappat bort våran armé (bra ledarskap). Men deras styre var mycket lustigt, vi fick varsitt hus där vi skulle bo och vi fick göra vad vi ville så länge vi höll oss inom en 500-meters radie typ.

RSS 2.0