Alltså...

min blogg består av: mina betyg och upp-och-nergångar i skolan. Låter kul.

ÄÄÄÄÄÄh

Nu ska jag plugga. Skulle ha gjort spanska och biologi tills imorgon ojdå

AAHAHAHHAHAHA

Imorgon får vi troliogen tillbaka våra historieprov.

Pappa säger jag är hystersik

FATTAR EJ MATTEN
 

Panik

Idag när jag hade duschat la jag mig på golvet (för att det var varmt och skönt, obviously) och somnade. Låg där tills min mobil bestämde sig för att låta som en överkörd katt och jag vaknade redo att ta till våld.

Nu har jag övningskört för första gången

<-- Jag, pappa och Rebecka
 
 

O SHIT

Asså kollade på http://marytott.blogg.se/2012/september/bara-for-att-jag-ar-sa-orginell.html och upptäckte att på "Vad vill du jobba med när du är vuxen?" så hade jag svarat:
making these
 
Och jag menar ju pixar filmer. Inte bebisar.
 
Och även på denna:

Jag älskar:

Så menar jag Tom Hiddleston


Har haft en skitdag

Började med att jag vaknade 7.20, registrerade att den var 7.20, var fullt medveten om att klockan var tjugo över sju, men fick ändå för mig att jag var försenad (vi började 8.20).
Slängde ner gympakläder i väskan, tog på mig de kläder som låg närmast och sprang upp. Tänkte "fan, jag skulle ju ha mina stövlar idag" men de hann jag inte hämta så jag tog sneakers istället. Sprang ut till cykeln och noterade lite i bakhuvudet att det var lite mörkare än vanligt ute. Raceade till skolan och när jag kom fram var det fem andra cyklar där. Fem.
Började ana att något var fel och undrade var fan alla människor var, och sedan kom jag in till skåpen och den enda som var där var städerskan och det var dödstyst. Kollade på klockan och insåg att jag var en timme för tidig och hade stressat i onödan.
Men jag hade ändå tänkt plugga på morgonen så jag tyckte inte det var värt att åka hem. Så satt jag och läste tills folk började komma. Mycket trevlig start på dagen.
 
På eftermiddagen hade vi historieprov och det gick åt helvete. Skojar inte, det var helt omöjligt, hade inte kunnat även om jag hade pluggat, för frågorna var inte det vi hade arbetat med och jag agerade som ett smärre psykfall, jag började fnissa hystersikt och kunde inte sluta.
 
De andra i klassen såg förkrossade ut men jag bara satt och skrattade. Improviserade och hittade på lite, nu efteråt har vi sökt upp vissa frågor och det visade sig att jag faktiskt var helt ute och cyklade, men förhoppningsvis får jag poäng för kreativitet.

Sorry sorry

Sry 4 not blogging, jag är så tröööööött. Har inte kunnat somna innan klockan ett den senaste veckan och så går jag upp klockan sju
 
Känner mig lite halvdöd

RSS 2.0