Bootcamp


Dwarf Boot Camp
Dvärgarna prövar sina skor till Hobbiten. Hahahaha

To the fabcave!

Rebecka och jag målar. It's good to be in the fabcave.

JAG HAR SWAG YOLO

Såg detta ^ på den där grejen högst upp på Kissies blogg nyss. Började skratta. Ibland är det tur att man är ensam hemma.
JAG HAR SWAG YOLO

FINI

Fini var min första docka. Och min sista. Fini was my one and only doll, and now she's gone. Lollo och jag gick upp på vinden för att ta ner julgranen och då ville jag också hämta ner Fini. Letade överallt, hittade alla dockor förutom henne. FINI ÄR BORTA!

Åhåhåhå

Nu har jag gratisbio
 
NU FÅR JAG POÄNG YES

Heh I'm blind

Kollade synen idag. Är ett snäpp blindare än förra gången.

ÅHGUDÅHGUDÅHGUD

 
 
 
Idag fick jag tillbaka mitt historieprov. Guess how it went?

IN SHIT AGAIN

MIN SPANSKA SKULLE VARA INNE I MÅNDAGS FAN
 
 
ska skylla på att jag skickade fel eller nåt. Och att jag inte ens har börjat på att "läsa, lyssna, översätta s. 40-41 och skriva sammanfattning" eller "Tarea 41"(vad i all världen är detta?) eller "Me duele 42" (vet inte vad detta är heller) eller lärt mig alla kroppsdelar på spanska. SERIÖST LENA HUR MYCKET TID TROR DU AT JAG HAR?!??!?!?!?!??!?!??! Hon ba "spanska hela veckan, amigos!" och jag ba "NEJ JAG MÅSTE PLUGGA BIOLOGI N SHIT OCH JAG HAR FAKTISKT ANDRA ÄMNEN!!!!" ("OCH FRITID TACK, OCH SÖMN IF YOU DON'T MIND!"
 
 
 
 

AHHAH

Jag tycker om att titta på Doctor Who, särskilt när man känner igen människor. Ex: Kollade på säson 3 avsnitt 8-9 nyss (de hängde ihop, handlade om the family of blood och doktorn gömde sig och blev människa osv) och där fanns en kille som hade blivit possessed av en i the family, this be how he looked:
För övrigt så skrämde de där skrämselkråkorna (vad heter det för nåt?) livet ur mig
 
Guess who he be???
 
 
 
Here come a picture:
 
 
 
 
 
WAAAAAAAAOW
 
 
 
 
Skådespelaren = bäst på att se galen ut
 
 
 
Och bara för att jag saknar 9 får ni denna:

RSS 2.0