Min hämnd

Ni kommer ihåg att Rebecka slängde mintpastiller över hela min säng juh (obviously så minns alla det) och så har jag glömt att skriva om min hämnd. Efter halloweenfesten tog jag tillfället i akt när Rebecka was busy doing things och så tog jag alla glowsticks jag kunde hitta (lyckades samla ihop typ 32 st? Några följde med folk hem och jag minns att Linda tuggade på en) och så gömde jag dom i Beckys säng. En i varje kudde, flera i täcket och de om blev över kastade jag över alltihop. Sen hängde jag en på dörrhantaget med en lapp. Revenge succeed.
 

Today was a good day

Hittade en tjuga på Willys.
 

Nerd jokes

This clever riddle.
 
 
Asså at first var jag precis som Nalle Puh, sen ba, ååååååh så dåååålig

Lucia idag

Är så jääävla trött! Asså jag gick och la mig relativt tidigt för ag vet att man inte kan sjunga när man är trött, gick upp halv elva och förberedde mig exemplariskt för att sjunga idag.
 
Hade en liten klant när jag trodde att 14.50 betydde tio i två, då pappa och jag åkte dit en timme för tidigt, men vi vände och kom tillbaka en timme senare så det var inget mer med det.
 
Så gick genrepet jättebra, var torr i halsen efterråt, men det fixade sig. Sen så började det riktiga och då helt plötsligt ba, näe. Nu var det slutsjunger för idag tyckte halsen. Det gick ju fortfarande, men genrepet var mycket bättre.
 
Sen hade jag en tjej bredvid mig som var hes OCH tondöv, för man kan inte skylla hur mycket som helst på att man är hes. Och att hon inte hade någon kontroll, tips: Gurl, if you got a sore throat so you can't sing, pipe the fuck down. Asså man får la ta't lugnt, inte vråla ut på vissa fraser och sen krympa ihop på nästa. God.

RSS 2.0